Internationaal transport  |  Op- en overslag

Druten  |  Holland

Internationaal- en nationaal transport

Klarenbeek Transport is al meer dan 65 jaar een betrouwbare partner in internationaal- en nationaal transport. Het moderne transportbedrijf heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van levensmiddelen, AGF, PET logistiek, bedrijfskleding/was, bloemen & planten, post en stukgoed. Ook bewijzen zij dagelijks aan tevreden klanten, dat ze voor elk transport een passende oplossing hebben om uw vracht te vervoeren met (koel)trailers.

Ons geavanceerde en moderne wagenpark bestaat uit schone en betrouwbare vrachtauto's met trailers voorzien van een laadklep. Ook is ons bedrijf milieubewust en voldoen onze vrachtwagens aan de Euro 5- / EEV-norm. Door in het bezit te zijn van een eigen wasstraat, garanderen we ook onze kwaliteit en hygiëne.

Ook zorgen onze representatieve chauffeurs en gemotiveerde medewerkers ervoor, dat u vracht veilig en op tijd vervoerd wordt. Service en klantvriendelijk is voor ons heel belangrijk en daarom doen we er alles aan om 24 uur per dag, 7 dagen per week het 'transport'visitekaartje van uw onderneming te zijn.